Konzultácie denne  od 9.00 do 17.00 hod.

Blog súkromného detektíva

... niečo z detektívnej praxe

V dnešnej dobe, keď sa svet neustále mení a technológie napredujú neuveriteľným tempom, je čoraz ťažšie chrániť svoje osobné a obchodné záujmy. V takýchto situáciách sa môže stať, že sa obrátite na súkromného detektíva. Služby súkromného detektíva sú čoraz viac žiadané, pretože ponúkajú rozmanité riešenia pre rôzne problémy a situácie.

Sledovanie osoby je jednou z najbežnejších detektívnych služieb, ktoré sú poskytované klientom v rôznych situáciách. Môže sa jednať o sledovanie nevery partnera, vymáhania pohľadávok, alebo aj monitorovanie podozrivých činností zamestnanca vo firme. Ak hľadáte profesionálnu detektívnu kanceláriu, ktorá Vám poskytne spoľahlivé a kvalitné služby, tu...

Hľadanie nezvestných osôb je jednou z najdôležitejších a najcitlivejších oblastí, na ktoré sa špecializujú súkromní detektívi. Ak hľadáte kvalitného a spoľahlivého súkromného detektíva, ktorý vám pomôže nájsť vašich stratených blízkych, nasledujúce informácie sú určené práve pre vás.

Súkromní detektívi sa ľuďom často zdajú ako postavy z detektívnych románov alebo filmov. Avšak v skutočnosti môžu byť veľmi užitoční pre bežného človeka v mnohých situáciách. V tomto článku sa pozrieme na to, ako môže súkromný detektív pomôcť ľuďom v rôznych situáciách.

WhatsApp je jedným z najpopulárnejších messengerov používaných na každodennú komunikáciu, najmä na osobné rozhovory. Je to rýchly a bezplatný spôsob, ako niekomu poslať SMS alebo zavolať v priebehu niekoľkých sekúnd. Hoci aplikácia poskytuje skvelý spôsob bezplatnej komunikácie, má určité riziká spojené so súkromím a kybernetickou bezpečnosťou.

Radi by sme vám predstavili minikameru, ktorá sa nám osvedčila v praxi. Je to jedno z tých kvalitnejších zariadení, pomocou ktorých dokážete získať potrebné videozáznamy a to v slušnej kvalite. Kamera disponuje malými rozmermi a jednoduchosťou jej používania. Môžete ju nechať ležať na stole a vďaka detekcii pohybu zaznamená akýkoľvek pohyb. Vďaka...

Ak máte podozrenie, že vám je váš partner neverný, najlepší spôsob ako to zistiť a následne mu neveru aj dokázať je, najať si súkromného detektíva. Služobné cesty, časté odchody z domu či nočné výjazdy vám nedajú kľudne spávať a vy žijete v neistote? Pomôžeme vám zistiť pravdu a navyše vám zabezpečíme dôkazy. Ešte predtým sa však môžete pokúsiť...

Malé, ale inteligentné zariadenie, ktoré dokáže vo veľmi krátkom čase lokalizovať a identifikovať rôzne rádiové signály, ktoré vysielajú napríklad skryté kamery, GSM odpočúvacie zariadenia tzv. ploštice, GPS lokátory a iná technika, ktorú môže niekto používať za účelom zistenia informácií o vás, vašej činnosti a záujmoch.